GLOBOWAX Arabasına Aşık Olanlara

GLOBOWAX Arabasına Aşık Olanlara Alınabilecek Hediyeler

 

Bazıları için araba, sadece bir ulaşım aracı değil; tutkudur. Sizin de çevrenizde bu tutkuya sahip insanlar varsa bu hediyelerle özel günlerinde onları dünyanın en mutlu kişilerinden biri yapabilirsiniz.

İşte araba âşıklarını çok mutlu edecek araba hediyeleri:

Araç Bagaj Düzenleyici

Birçok bölmesi bulunan araç bagaj düzenleyicileri, arabalardaki dağınıklığı önleyen işlevsel araba aksesuar hediyelerinden.

Müziğe Duyarlı Ekolayzer Şerit

Hediye alacağınız kişi, araba âşığı olduğu kadar müziksever de bir insansa arabanın arka camına yerleştirilen ve müziğin ritmine göre değişen ekolayzer şeritler ile onu mutluluktan havalara uçurabilirsiniz.

Araba Ayna Yağmur Koruyucu

Detaylar önemlidir. Araba aynalarına takılacak yağmur koruyucular hangi arabaseveri mutlu etmez ki?

Oto Lastiği Şeklindeki Aksesuarlar

Bazıları masa lambası bazıları anahtarlık bazıları çakmak bazıları alet çantası olarak tasarlanan oto lastiği görünümlü aksesuarlarla araba tutkunu yakınınızın mutluluğu garantide. Doğum gününü oto lastiği şeklindeki bir pastayla kutlamaya ne dersiniz? 

Güneş Enerjili Araba Kliması

Hem çevreci hem de yakıt tasarrufu sağlayan bir sürüş deneyimi için harika değil mi? 

Araba Dergilerine Üyelik

Düşünün, arabalarla ilgili trendleri takip ediyor, otomotiv sektöründe neler oluyor merak ediyorsunuz. Ve bir gün, bir yakınızın sizin adınıza yaptığı üyelikle adresinize düzenli olarak araba dergileri gönderiliyor. Mutluluk bu!

Nostaljik Araba Oyuncakları

Mini nostaljik araba oyuncakları ile araba tutkunu yakınınız için küçük çaplı bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Kim bilir, belki yeni bir hobi edinmesini de sağlamış olursunuz böylece.

GLOBOWAX Yeni Nesil, Çevreci ve Nano Teknolojik Araç Temizliği

TOP